Plattegrond

Onze familiecamping

Bent u op zoek naar een ruim opgezette camping? Een plaats waar u zowel rust als gezelligheid kunt vinden en kunt genieten van een comfortabel en aangenaam verblijf? Dan bent u bij Camping ‘t Anker, een echte familiecamping welke ondertussen in handen is van de derde generatie, aan het juiste adres.
Onze camping ligt dichtbij een kleine haven, waar pleziervaartuigen kunnen aanmeren. Ook de watersportliefhebber kan hier uitstekend uit de voeten.

Een divers aanbod

Bij Camping ‘t Anker bieden wij u ruime jaarplaatsen voor stacaravans of chalets. Deze plaatsen zijn geheel op maat voor u gemaakt. Wilt u de gehele zomervakantie blijven of geeft u de voorkeur aan een iets korter verblijf? Gaat u meer voor rust of bent u op zoek naar activiteiten? U bepaalt uw eigen koers tijdens uw verblijf op Camping ‘t Anker. Wij zijn u graag van dienst.

Vragen tijdens uw verblijf

Als camping bieden wij u een tweede huis, waar u rust en privacy kunt vinden. Maar wilt u meer ondernemen, bent u ook bij ons op de juiste plek. Heeft u vragen? Schroom dan niet en neem gerust telefonisch contact met ons op. Langskomen bij de receptie mag natuurlijk ook. Wij voorzien u graag van alle benodigde informatie om uw verblijf aangenaam te maken.