Omgeving

Het hele seizoen kunt u wandelen

De leukste camping van Zeeland

De omgeving bij Camping 't Anker

Goeree Overflakkee is een eiland net boven Zeeland. Camping ´t Anker te Battenoord ligt aan het Grevelingenmeer, een zoutwatermeer en is vooral van belang voor de watersport en recreatie. In de winter komen de flamingo's hiernaar toe om te overwinteren. 

Naast de camping is een mooi aangelegd bos met een kreek, een uniek visstek. Er is een kleine haven voor pleziervaartuigen.

Het hele seizoen kunt u wandelen langs de prachtige wegen of fietsen door de Slikken van Flakkee. In Middelharnis kan er ook van hartenlust gewinkeld worden op "de diek", of genieten op de diverse terrassen aan de haven.

Ons eiland ligt op 45 minuten rijden van Rotterdam, de wereldstad in Zuid-Holland. Rotterdam heeft veel attracties waar u zeker een hele dag mee kunt vullen! Ook Zierikzee, Middelburg, of Goes zijn gezellige stadjes voor een dagje uit, en natuurlijk niet te vergeten Renesse en Hellevoetsluis. Het hele seizoen worden er diverse activiteiten of uitjes georganiseerd!

Voor de mooiste en diverse stranden rijdt u naar Ouddorp, lekker genieten van de Noordzee en een hapje en drankje bij een van de diverse gezellige strandtenten. 
De Grevelingendam ongeveer 20 minuten met de fiets is ook heel goed te doen, daar vindt u een surf en zwemplas en een afgesloten gedeelte met een boothelling.
Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan geheel vrijblijvend onze camping. Wij zijn geopend vanaf april tot en met oktober.