Camping

Ruim opgezette camping

Camping ’t Anker is een ruim opgezette camping, waar men zowel rust als gezelligheid vindt. Onze camping biedt gasten een eigentijds comfortabel en prettig verblijf.
Camping ‘t Anker is een camping met grote familiegeschiedenis. Ondertussen is de eigenaar al de derde generatie in de familie! Van links naar rechts: kleinzoon Klaes Tanis, oprichter Klaas Tanis, zoon Kommer Tanis.

Wij zorgen altijd voor maatwerk

Wij bieden u ruime jaarplaatsen voor stacaravans of chalets. Hierbij is altijd sprake van maatwerk, het wordt namelijk volledig afgestemd op de grootte van uw plaats.

Wij bieden u een tweede huis

Of het nu gaat om een kort verblijf of zomervakantie, een rustige of actieve vakantie, bij ons bepaalt u uw eigen belevenis. De camping biedt u een tweede huis, vol rust en privacy, maar daarnaast is er genoeg te doen in de wijde omgeving van de camping.

Wij zijn geopend van april tot en met oktober en heten u van harte welkom op onze camping. U kunt zich melden bij de receptie en van daaruit kunnen wij u voorzien van alle informatie over de omgeving van Camping ‘t Anker.