Mededelingen

Heerlijk weer op Camping 't Anker

De leukste camping van Goeree-Overflakkee!

Coronavirus COVID-19

27-3-2020 Alle campings in Rotterdam en aangrenzende gemeenten, Voorne-Putten en op Goeree-Overflakkee worden per direct gesloten. Dat heeft burgemeester Aboutaleb besloten, hij is voorzitter van de veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Aboutaleb: "Mijn oproep is: blijft thuis. Alleen samen kunnen we de verdere verspreiding van het virus voorkomen. Het is onverantwoord om naar deze plekken te komen voor recreatie. Neem de maatregelen serieus." Om de verspreiding van het virus tegen te gaan, gaan alle sanitaire voorzieningen in recreatiegebieden dicht. In die gebouwen kan vaak onmogelijk anderhalve meter afstand gehouden worden. Ook is de verhuur van campingplaatsen en andere vormen van nachtverblijf niet toegestaan. Een uitzondering hierop geldt voor permanente bewoning, vaste staplekken en gebruik door seizoenarbeiders. Vorige week riepen burgemeesters op Voorne-Putten en Flakkee mensen op om niet naar de vakantieparken en campings te komen. Toen was er nog geen sprake van een verplichte sluiting

 https://www.rijnmond.nl/nieuws/193715/Campings-in-Rotterdam-Voorne-Putten-en-Goeree-Overflakkee-per-direct-dicht

Familie Tanis

Coronavirus COVID-19

27-03-2020 Beste campinggasten vanwege de nieuwe corona maatregelen hebben : ministerie van veiligheid, RIVM, en burgemeesters besloten dat groepsaccomodaties, recreatieve lokaties dus ook onze camping vermeden moeten worden!!!! Dus wij willen onze gasten dringend verzoeken kom niet naar onze camping als het niet dringend noodzakelijk is en wacht tot de situatie verbeterd is. Onze dank voor uw begrip en medewerking. Houdt de site van Recron in de gaten voor eventuele updates en veelgestelde vragen!

 https://www.hiswarecron.nl/actueel/corona-helpdesk

Familie Tanis

E-mail adressen

Graag willen wij uw e-mail adres weten, zodat wij u kunnen mailen voor de laatste updates, nieuwsbrieven enz. Dit kunt u doorgeven door een whatsapp naar mij, Klaes, op 06 57 37 39 87 of 00 31 6 57 37 39 87 Of eventueel per e-mail naar info@vakantieopflakkee.nl Graag naam en plaatsnummer hierbij vermelden! Let op, de duitse e-mail adressen kunnen in onze SPAM box belanden, onze excuses hiervoor. Wilt u uw e-mail adres graag per SMS of Whatsapp aan ons doorgeven? Bij voorbaat dank!

Familie Tanis

Gebruik parkeerplaats

Beste camping gasten. Hierbij een vriendelijk verzoek om uw auto te parkeren op uw eigen parkeerplaats. Een 2e auto uitsluitend parkeren op een plaats zonder nummer, of buiten de camping. Dit geldt ook voor bezoekers. - - - Liebe Campinggäste. Hiermit eine freundliche Aufforderung, Ihr Auto auf Ihrem eigenen Parkplatz zu parken. Parken Sie ein zweites Auto nur an einem Platz ohne Nummer oder außerhalb des Campingplatzes. Dies gilt auch für Besucher.

Familie Tanis

Wij scheiden onze campingafval.

Het campingafval word gescheiden. Houdt uw plastic en overig vuil graag gescheiden.

Familie Tanis

Openingstijden Camping 't Anker

De camping is geopend van 1 april tot en met 1 oktober. Bij de receptie wordt door middel van het bordje ‘open/dicht’ aangegeven of deze ‘’bemand’’ is. Op de dinsdagen is de receptie gesloten tussen 11.30 uur en 18.30 uur. Zondags gaat de receptie open vanaf 10.00 uur. In de voor- en naseizoen gelden er aangepaste openingstijden.

Familie Tanis

Gebruik van riool

Wilt u het riool alleen gebruiken waarvoor het bestemd is! Dus geen afval zoals tampons, maandverband, condooms, wegwerpdoekjes, babydoekjes, vochtig toiletpapier e.d. wegspoelen. Ook etensresten en vetten horen niet in het riool thuis. Bij verstopping door uw toedoen rekenen wij minimaal een bedrag van 150 euro voor de herstelwerkzaamheden.

Familie Tanis