Mededelingen

Mededelingen van Camping 't Anker

Coronavirus
COVID-19

9-5-2020

Beste camping gasten,

De voorzitter van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond heeft besloten om met ingang van zaterdag 9 mei mensen met vaste plekken op campings, recreatieparken en jachthavens in Rotterdam-Rijnmond weer volledig gebruik te laten maken van hun stacaravan, boot met vaste ligplaats, recreatiewoning, die voor een heel seizoen aan hen is verhuurd of bij hen in eigendom is. Dit met de voorwaarde dat deze vaste plekken voorzien zijn van eigen sanitair.

Sinds eind maart waren in de gehele regio campings, recreatieparken en jachthavens gesloten, om besmetting te voorkomen en zo de zorgcapaciteit in de regio zoveel mogelijk te kunnen ontlasten. Vanaf 29 april was het alweer mogelijk overdag op vaste plekken te verblijven. Omdat de druk op deze zorg in de regio afneemt en de reguliere zorg weer opstart, zet ook RotterdamRijnmond hierin een volgende stap.

Wij zijn blij dat door het gezamenlijk overleg tussen de regioburgemeesters van de recreatiegemeenten en een vertegenwoordiging van de recreatiesector deze versoepeling mogelijk kon worden gemaakt. Samen hebben we ons hard gemaakt voor het economisch belang van de sector en voor u als recreatieondernemers. De maatregelen worden stapsgewijs versoepeld. Het grote belang blijft om de druk op de zorg niet op te laten lopen. Hoe meer de maatregelen versoepeld worden, hoe groter het beroep dat gedaan wordt op onze eigen verantwoordelijkheid.

Op dit moment wordt de noodverordening aangepast die de versie van 29 april vervangt. Daarin zal ook nader omschreven worden wat er precies verstaan wordt onder het gebruikmaken van een eigen sanitaire voorziening. De burgemeesters van de regio bedanken de mensen voor hun begrip en medewerking in deze moeilijke tijden en zijn blij dat er enige versoepeling mogelijk is. Wel blijft het dringende beroep aan uw bezoekers en aan u als beheerder om zich te houden aan de RIVM-maatregelen en de veilige afstand van 1,5 meter in acht te nemen. Daarom blijft ook het gedeelde sanitair op de parken gesloten en kan er vooralsnog geen losse verhuur van recreatief verblijf plaatsvinden.

Mocht het u onverhoopt niet lukken op een juiste en verantwoorde wijze uitvoering hieraan te geven doordat u of uw bezoekers zich niet houden aan de RIVM richtlijnen óf aan de geldende noodverordening, dan ben ik genoodzaakt uw park weer volledig te sluiten.

Hoogachtend, Burgemeester van Goeree-Overflakkee, mr. A. Grootenboer-Dubbelman

- Familie Tanis

Uw gegevens

Indien uw adres- telefoon- of emailgegevens veranderen, wilt u dit dan zsm aan ons doorgeven. Hebben wij uw emailadres nog niet, dan deze graag ook doorgeven per email:
info@vakantieopflakkee.nl of whatsapp: 06 57 37 39 87. Bij voorbaat dank.

- Familie Tanis

Derde generatie aan het roer

Camping 't Anker is een begrip op Goeree-Overflakkee. Het was de een van de eerste campings op het eiland in deze vorm. Inmiddels is de camping overgegaan van Kommer op Klaes sinds 1 januari 2019 en is nu de derde generatie aan het roer.

- Familie Tanis

Gebruik parkeerplaats

Beste camping gasten. Hierbij een vriendelijk verzoek om uw auto te parkeren op uw eigen parkeerplaats. Een 2e auto uitsluitend parkeren op een plaats zonder nummer, of buiten de camping. Dit geldt ook voor bezoekers.

- - - Liebe Campinggäste. Hiermit eine freundliche Aufforderung, Ihr Auto auf Ihrem eigenen Parkplatz zu parken. Parken Sie ein zweites Auto nur an einem Platz ohne Nummer oder außerhalb des Campingplatzes. Dies gilt auch für Besucher.

- Familie Tanis

Wij scheiden onze campingafval

Het campingafval word gescheiden. Houdt uw plastic en overig vuil graag gescheiden.

- Familie Tanis

Openingstijden Camping 't Anker

De camping is geopend van 1 april tot en met 1 oktober. Bij de receptie wordt door middel van het bordje ‘open/dicht’ aangegeven of deze ‘’bemand’’ is. Op de dinsdagen is de receptie gesloten tussen 11.30 uur en 18.30 uur. Zondags gaat de receptie open vanaf 10.00 uur. In de voor- en naseizoen gelden er aangepaste openingstijden.

- Familie Tanis

Gebruik van riool

Wilt u het riool alleen gebruiken waarvoor het bestemd is! Dus geen afval zoals tampons, maandverband, condooms, wegwerpdoekjes, babydoekjes, vochtig toiletpapier e.d. wegspoelen. Ook etensresten en vetten horen niet in het riool thuis. Bij verstopping door uw toedoen rekenen wij minimaal een bedrag van 150 euro voor de herstelwerkzaamheden.

- Familie Tanis

50 jaar trouwe klanten!!

De wisseling van de wacht is iets wat niet helemaal stilletjes voorbij is gegaan. Twee van de gezinnen op de camping hebben zelfs alle drie de generaties meegemaakt. Zij komen al 50 jaar op de camping en hebben elke verandering zien gebeuren. Om dit te vieren zijn we destijds met deze gezinnen en de drie generaties gezellig wezen eten en zijn deze gezinnen in het zonnetje gezet.

- Familie Tanis