Camping 't Anker is een ruim opgezette camping waar iedereen zijn rust en gezelligheid kan vinden. Volgens de meeste mensen is Camping 't Anker noch een boerderij camping, noch een commerciële camping maar een mengelmoes van beide.

Onze camping ligt in Battenoord, en bestaat inmiddels 51 jaar. Battenoord ligt aan het Grevelingenmeer, wat een van de uniekste meren van Europa is. Het meer bied enorm veel mogelijkheden, zoals vissen, duiken, surfen, zwemmen of lekker zonnen op een van de vele strandjes. In de wintermaanden kunt u genieten van de flamingo's die jaarlijks terug keren.  Wij bieden ruime jaarplaatsen voor chalets, stacaravans of toercaravans. Voor een tent hebben wij natuurlijk ook altijd plaats!

Dit jaar hebben wij diverse aanbiedingen bij het plaatsen van een nieuwe of gebruikte caravan.

Het hele seizoen kunt u wandelen langs de prachtige wegen of fietsen door de Slikken van Flakkee. In Middelharnis kan er ook van hartenlust gewinkeld worden op "de diek" , of genieten op de diverse terrassen aan de haven.

Ons eiland ligt op 45 minuten rijden van Rotterdam, de wereldstad in Zuid-Holland. Rotterdam heeft veel attracties waar u zeker een hele dag mee kunt vullen! Ook Zierikzee, Middelburg, of Goes zijn gezellige stadjes voor een dagje uit, en natuurlijk niet te vergeten Zierikzee en Hellevoetsluis.

Voor de mooiste en diverse stranden rijdt u naar Ouddorp, lekker genieten van de Noordzee en een hapje en drankje bij een van de diverse gezellige strandtenten. 

De grevelingendam ongeveer 20 minuten met de fiets is ook heel goed te doen, daar vindt u een surf en zwemplas en een afgesloten gedeelte met een boothelling.

Nieuwsgierig geworden........bezoek dan geheel vrijblijvend onze camping.

 

Leer ons kennen

Camping 't Anker
St. Pietersweg 5
3244 LP Nieuwe Tonge

 

Telefoon: +31(0)187 651 567

Mobiel: +31(0)6 2000 1785

Mobiel: +31(0)6 5737 3987

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.